There are only three steps in this easy recipe for boiled red potatoes and English peas with butter and fresh dill, making this a lovely side for a spring lunch or dinner. Signs of spring are popping up everywhere. We cleaned out the last of fall’s remnants of fallen leaves so that now the crocus are sprouting through, piles-of-dead-leaves-free, with their yellow and purple happy faces. This weekend I bought a mess of Girl Scout cookies. How many samoas and thin mints can be eaten in one sitting with three people? 2 boxes is the answer. And our new rescue pup Zoee is shedding like there’s no tomorrow. Pair the vacuuming of dog hair with the sneezes of hay fever and we have quite the symphony going on at our house. Ahhh, spring. But most of all, spring gets me craving simple, flavorful eats. With the emphasis on SIMPLE. And brunch. I’m craving brunch. This sudden appearance of 70-degree weather is having its way with me, inspiring lazy day Sundays toiling over festive eats. Easter has brunch in the cards, which I always prefer over that early dinner thing. And Mother’s Day? Brunch is a no brainer, just don’t forget to invite her along too. Roasted Asparagus with Brown Butter Marcona Almonds, Scrambled Eggs and Asparagus Toasts, or Grilled Artichokes with Garlic Butter all fit into the brunch cards.Side dishes are one of my favorite things to prepare because they just don’t have to be complicated or time consuming to taste delicious. And this one is the ultimate spring perk.

À propos de la recette

I paired baby red potatoes with fresh English peas. I really think English peas are the epitome of spring’s new beginnings. I don’t often find them in the usual grocery store but always at Trader Joe’s. Baby red potatoes are perfectly delicious skin on and all. Forget that extra step of peeling! Be sure to remember to salt your water so the flavoring is absorbed throughout the potatoes. And remember, don’t salt your water before it comes to a boiling point or you have the potential of pitting your pans (as my husband ALWAYS reminds me as I salt the water too early.) The pair are gently tossed in melted REAL® butter and sprinkled with fresh dill, kosher salt and freshly ground black pepper. Si vous réalisez cette recette, n’hésitez pas à me le faire savoir ! Laissez une note ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ pour cette recette ci-dessous et laissez un commentaire, prenez une photo et tag me on Instagram Instagram Pinterest Twitter.

Pommes de terre rouges et petits pois à l'ail
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Cette recette facile de pommes de terre rouges et de petits pois anglais au beurre et à l'aneth frais ne comporte que trois étapes, ce qui en fait un accompagnement idéal pour un déjeuner ou un dîner de printemps.
Pommes de terre rouges et petits pois à l'ail

Ingrédients

  • 1/4 de tasse de feuilles d'aneth frais
  • 4 cuillères à soupe de beurre
  • Sel Kasher et poivre noir fraîchement moulu
  • 2 livres de petites pommes de terre rouges
  • 10 onces de pois anglais frais (environ 2 tasses)

Instructions

  • Placer les pommes de terre rouges dans une grande casserole d'eau avec 1 à 2 cuillères à café de sel casher. Porter les pommes de terre à ébullition et réduire à un mijotage bouillonnant. Cuire pendant environ 7-8 minutes ou jusqu'à ce qu'une fourchette perce facilement les pommes de terre.
  • Ajouter les pois aux pommes de terre et cuire pendant 1 minute supplémentaire ou jusqu'à ce qu'ils deviennent vert vif. Égoutter soigneusement les pois et les pommes de terre sans écraser les pois.
  • Faire fondre le beurre dans la même casserole et ajouter les pommes de terre et les petits pois. Assaisonner avec du sel casher et du poivre noir fraîchement moulu. Saupoudrer d'aneth, mélanger délicatement et servir immédiatement.
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